Een nieuwe kijk op ouder worden

Praat mee – vanuit uw eigen huis – met leeftijdsgenoten uit Groningen – over het leven, dat zo anders is geworden.

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken via de telefoon in Groningen.

In een ontspannen gesprek hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over.

Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij.

Zo werkt het:

We voeren samen een telefonisch groepsgesprek onder leiding van een ervaren gespreksleider. Een gesprek heeft ongeveer 6 deelnemers. Elk gesprek heeft een ander thema. Dat kan van alles zijn: hoop, angst, thuis, vriendschap, familie, verlangen.

“Het is fijn om ergens naar uit te kijken en ik vond het echt een leuk gesprek. Ik moest ook lachen om sommige verhalen”

– Harm (73)

Het ene moment kan het serieus zijn, het volgende moment vrolijk en licht. Er is geen dresscode en u kan zoveel koekjes bij de koffie nemen als u zelf wilt! Want… we zien elkaar niet, maar we horen elkaar des te beter.Gespreksmomenten

Donderdag 15 april om 10.30 uur
Thema: Vakantie

Donderdag 22 april om 11.00 uur
Thema: Het nieuwe nu


Meer informatie en aanmelden

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Bel dan met Jim van UP! via 06 – 17 17 62 82 of stuur een e-mail naar jim@upinnederland.nl


De gesprekken met mensen uit Groningen worden u aangeboden door UP! in samenwerking met de organisaties Samen Ouder Worden en Humanitas Groningen.

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 17 17 62 82