Een nieuwe kijk op ouder worden

Workshops om succesvol een lokale campagne tegen eenzaamheid op te zetten

Je wilt iets doen aan eenzaamheid in jouw gemeente, maar tot wie richt je je dan? En wat is eigenlijk de kern van je boodschap? Je hebt een project voor ogen om eenzaamheid tegen te gaan, hoe spreek je je doelgroep aan? Het zijn vragen die de meesten van ons herkennen. Daarom organiseert het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid een serie workshops.

Op dinsdag 12 januari geeft communicatiespecialist Alet Klarenbeek (tevens initiatiefnemer van UP!) online de workshop Strategie en concept in een notendop. Ze gaat – samen met de deelnemers – aan de slag met een aantal herkenbare cases uit de wereld van eenzaamheid. Al doende leer je hoe je haarscherp je eigen doelstelling formuleert en hoe je deze naar een creatief idee vertaalt. 

Workshops

 • Strategie en concept in een notendop (afgelopen)
  12 januari van 9.00 – 11.00 uur

  In deze workshop ga je – samen met de andere deelnemers – aan de slag met een aantal herkenbare cases uit de wereld van eenzaamheid. Al doende leer je hoe je haarscherp je eigen doelstelling formuleert en hoe je deze naar een creatief idee vertaalt. 
 • Corona en nu? (vol)
  4 februari van 9.00 – 11.00 uur

  Corona heeft grote invloed op hoe je communiceert richting je inwoners. In deze workshop verken je hoe je mensen – ondanks alle onzekerheid en angst – toch kan aanzetten tot ‘meedoen’ aan de hand van talloze voorbeelden.

  Ik heb interesse »
 • Lokale campagnes: tellen – vertellen – laten vertellen (vol)
  4 maart van 9.00 – 11.00 uur

  Je hebt een campagne opgezet, maar de resultaten vallen tegen. Of je wil er een beginnen, maar mist de aansluiting met de doelgroep. Vandaag leer je hoe je samen kan werken met andere partners en de media, zodat je meer resultaat hebt van je werk.   

  Ik heb interesse »

Webinar

De workshops zijn een vervolg op het webinar Toegankelijke communicatie en eenzaamheid. Heb je dat gemist? Je kan het hier terugkijken. 

Blijf UP de hoogte!

Contact

Interesse in een samenwerking?
We staan voor je klaar.

06 17 17 62 82